maanantai 23. syyskuuta 2013

Voita, leipää ja muutama kananmuna

Uutisia: Kuten Kalifornian entinen kuvernöörikin on aikoinaan todennut, I'm Back, voin nykyään olla hänen kanssaan täysin samaa mieltä. Nimittäin taakse ovat jääneet kaikenmaailman hontelot tuntemukset olotilassa joista tuossa taannoin taisin kirjoitella. Siis sanoilla sanoen Virtaa Riittää taas niinkuin ennenkin. Joten tälläkertaa höpistään ihan mitä päähän pälkähtelee, vaikkapa sitten


VOITA, LEIPÄÄ ja MUUTAMA KANANMUNA


Kyllä olenkin aina pitänyt itseäni erilaisena nuorena ja nyt vielä erilaisempana vanhana, ainakin mikäli katsotaan yleisiä ruokailutottumuksia verrattuna kotimaisiin vuosikulutuksiin mitä Suomi syö.
Kyllä tuosta listasta paistaa läpi myös mahdolliset
syyt ihmisten jatkuvasti lisääntyviin diabeteksien ja kaiken maailman verenpaineiden nousujen yhteyksiin tai mitä sairauksia Suomessa nyt sitten muita onkaan, kun välillä tuntuu että lähes jokaisella täytyy jo joku sairaus olla. 700 000 syö kolesterolilääkkeitä, diabetesta 500 000:lla Suomalaisella + melkein toinen mokoma ilman diagnosointia ja kaikki muut verenpaineet ja kipulääkkeiden yli 2 miljoonainen joukko Buranaa pelkästään lääkäreiden määräyksillä jne..jne..
No katsotaan nyt mitä sitten itse tulee syötyä verrattuna noihin muihin Suomalaisiin:
- Ne kananmunat tietysti joita olenkin jo mainostellut edellisissä jutuissa jakautuu Suomalaisilla n. 10kg:n kulutukseen vuositasolla. Ja minä pölhö laskin vuosikulutuksen huitelevan 100kg:n 'paremmalla' puolella, kyllä nyt kolesteroli jyllää ja kuolen kun en pillereitä tarvitse syödä.
- Sokeria Suomalainen ahtaa kitusiinsa vuodessa 30kg siis 30kiloa puhdasta, valkoista ja tappavaa,Pure-White-And-Deadly se tekee 82g päivässä voi prkl. jos tuo ei vie terveyttä niin ei sitten mikään. Oma kulutus on noin pikaisesti laskettuna tuo 82g vuodessa eikä yhtään pilleriä siltikään tarvitse nielaista.
- Viljaa 79kg vuodessa kuluttavat Suomalaiset ovat varmasti minua paljonkin terveempiä kun en reppana ole viimeksi kuluneenkaan vuoden aikana suuhuni grammaakaan(voi räkä söin kesällä yhden jäätelö tuutin,  joka oli kyllä öklön makea)tuota ihmisille vaivoja aiheuttavaa viljeyltuotosta laittanut, mutta onneksi Suomalaisille on pillereitä joita syömällä viljojen mahdollisesti aiheuttamat haitat lievittyvät.
- Hyvä hirvitys miten paljon voita Suomalaiset vuodessa syökään 4.2 kg, sehän on katastrofaalista kun menee suoraan verisuonia tukkimaan toisin kuin itseni syömä 15kg jota käytän päivittäisenä energianlähteenä ja maun tuojana varsinkin nyt kun on tuo vointekotaito kehittynyt. Mutta onneksi on margariinit joiden kulutuslukemia ei jostain syystä?! tilastossa näy. Margariinin kulutus tilastot ainakin tässä tilastossa loppuu jostain syystä vuoteen 2008? mutta kaipa sitä edelleen ainakin tuo 7.5 kg vuositasolla kulutetaan? Sitten syödään lisää hyvinvointilääkkeitä ja ollaan terveitä kun saadaan kolesterolit alemmaksi niiden perhanan pillereiden voimalla.
-Lihaa laskeskelin kuluttavani noin puolet tuosta keskimääräisestä 182kg:n Suomalaiskulutuksesta, kyllä nyt maapallo tuhoutuu kun ilmastonmuutos etenee tuon ylenmääräisen lihansyöntini seurauksena.
-Hedelmiä, noita pitkälle jalostettuja sokeripommeja söin viime vuonna tasan parin omenan verran. Marjoja suoraan Suomalaisesta puhtaasta luonnosta sitäkin enemmän, enkä vieläkään yhtään pilleriä.
Mikä hedelmä tässä onkaan? Aito ja alkuperäinen Banaanihan näyttää tältä ennen kuin siitä jalostettiin nykymuotoinen kuorellinen sokeripakkaus.

-Kasviksia kuitenkin kuluu varmaan saman verran kuin Suomalaisilla yleensä joten se siitä erilaisuudesta.
- Hunajaa suomessa tuotetaan 1 000 000 kiloa vuodessa ja kulutetaan 1 000 000kg vuositasolla, ja tähän olen nyt itsekin hieman sortunut. Hunajastahan 80% on sokereita joten tämän makean terveystuotteen kulutus on varmaan Suomalaisten keskitasoa itsellänikin, siis noin 200g vuodessa ehkä? Ja vielä mitä, täytyy myöntää että enemmän taitaakin kulua on se kuitenkin maukasta turkkilaisen jugurtin kanssa ja silloin tällöin tulee tuota herkkua otettua kun on nyt sitä hunajaa purkkikaupalla varastossa joten myönnetään, hunajaa kuluu 2kg vuodessa.
- Ja myönnetään myös että olen puhunut palturia myös niistä pillerien syönneistä. Lähdenkin tästä ottamaan: 125mikrog:tä D-3 vitamiinia, 12mg Astaksantiinia, kalaöljykapselin, antioksidanntipillerin, 1g Ceetä sekä iso huikka kalanmaksaöljyä. Huitaistaan huiviin vielä MSM-pulverit sekä sekä Reishi-sientä ja ilta ja aamupalaksi tuota ihanaa Bentoniittisavivelliä terästettynä hampunsiemenillä, clorella leväjauheella, spiruliinalevällä, raakakaakaojauheella sekä Ceylonin kanelilla ja kun todetaan kyseisen cocktailin olevan aivan helvetin pahan makuista olemmekin jälleen sen päätelmän edessä että kaikenmaailman hörhöjä sitä olemassa onkin. Tosin hyvinvoivia hörhöjä joille 'asiantuntija' biokemistien on ihan turha tulla selittämään mistään meta-analyyseistään yhtään mitään.Eipä ne normi Suomalaisten pilleritkään taida mitään herkullisen makuisia ole. Vaikkakin tuntuu siltä että ruokavalioni on kauhean makuista tököttiä täytyy myöntää kuitenkin se etten koko elämäni aikana ole syönyt niin maukasta ravintoa kuin viimeiset viisi vuotta vai mitä mieltä olisitte esim. tämän päivän menuusta: Aamusella tonnikalamunakas hapankaalin kera, päiväsellä voissa paistettua ankan rintaa parsakaali pedillä ja iltasella edellispäivän moussakaa ja tuota jo mainostamaani turkkilaista jugurttia hunajan kera. Himputti kun on muuten tuo ankka maukasta, täytynee hankkia ensi kesäksi muutama taapertamaan pihalle.
- Lopuksi vielä pieni aivojumppa noista viimeksi kertomistani sanaristikoista: Viljan vieressä? _L_K_A_T_R_  Siinähän pähkäiltävää, itse mietin jotakuinkin pari viikkoa ja käry nousi, mutta niin vain selvisi. No laitetaan hunajapurkki nopeimmalle oikein tietäjälle: munajahunaja@gmail.com


Aitojen Asioiden Alkulähteillä  -Jari
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti